View Single Post
Old 06.05.2019, 04:09 PM   #13498
The Soup Nazi
invito al cielo

The Soup Nazi's Avatar

The Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's assesThe Soup Nazi kicks all y'all's asses

LED ZEPPELIN @ WBCN Studios Boston MA. May 1969 Page & Plant Interview / First generation Reel @ 3 & 3/4 ips / 16/44.1

LED ZEPPELIN @ WBCN Studios Boston MA. May 1969 Page & Plant Interview / First generation Reel @ 3 & 3/4 ips / 24/96

LED ZEPPELIN @ The Boston Tea Party Boston, MA. May 27, 1969 / Unknown Generation Audience Recording from WBCN Vault / From the collection of Hezekiahx2 @ 16/44.1

LED ZEPPELIN @ The Boston Tea Party Boston, MA. May 27, 1969 / Unknown Generation Audience Recording from WBCN Vault / From the collection of Hezekiahx2 @ 24/96

You either die a punk or you live long enough to see yourself become classic rock.

The Soup Nazi is offline   |QUOTE AND REPLY|